Οι νέοι κανόνες του Survivor έχουν αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι, με τις ισορροπίες να αλλάζουν καθημερινά.

Οι Amigos φαίνεται ότι έχουν στριμωχτεί για τα καλά, με τον Σάκη Κατσούλη να τους κερδίζει έναν-έναν.

Έτσι δείχνοντας ακόμα μία φορά ότι είναι ο καλύτερος, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα στατιστικά του Survivor, ο αρχηγός των Κόκκινων πήρε δεύτερη σερί ασυλία.

Με αυτόν τον τρόπο έχει δώσει μέχρι τώρα δύο Amigos στον τάκο, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να ψηφιστεί αυτή την εβδομάδα για να είναι υποψήφιος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Και απόψε λοιπόν, οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να πάρουν την τρίτη ατομική ασυλία και να προστατευτούν.

Οι Amigos σίγουρα την έχουν ανάγκη γιατί αν δεν την πάρουν, θα είναι τρεις υποψήφιοι, κάτι που θα τους μειώσει ακόμα περισσότερο, μετά την αποχώρηση της Καρολίνας.

Ακόμα είναι νωρίς για το οριστικό αποτέλεσμα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει και ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο οι δυνατότεροι παίκτες Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα έχουν το προβάδισμα.

Η Ελένη, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ακολουθούν, ωστόσο έχουν δείξει χτυπητές αδυναμίες και δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν.

Ο Σάκης σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί, αφού σίγουρα θα θέλει να κάνει το απόλυτο ρεκόρ και να πάρει και τις τρεις ατομικές ασυλίες σερί.

in.gr

Πηγή: newsone.gr