Το Survivor μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον τα μεγάλα έπαθλα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το επόμενο που έρχεται να είναι ένα αυτοκίνητο!

Πληροφορίες του spoilers.gr αναφέρουν πως δεν αργεί να έρθει αυτό το έπαθλο και για τους παίκτες του Survivor 4, αφού πιθανότατα θα προβληθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν ήδη γίνει.

Ο Ατζούν μόνο τυχαία δεν ανέλαβε την παρουσίαση του Survivor για το επόμενο διάστημα. Όχι ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Γιώργο Λιανό. Κάθε άλλο. Απλά θέλει να δώσει μεγάλα έπαθλα. Και μετά το… Μαΐάμι έρχεται και το πρώτο αυτοκίνητο!

Πως θα προκύψει όμως ο νικητής; Πληροφορίες του spoilers.gr αναφέρουν πως δεν θα είναι σε φάση ατομικού αλλά θα προκύψει όμως και στο Survivor Ελλάδος – Τουρκίας ώστε να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Δηλαδή θα παίξουν οι δύο ομάδες για τη νίκη και ο νικητής θα προκύψει από ένα “τυχερό” παιχνίδι που θα αναδείξει έναν παίκτη νικητή μέσα από την ομάδα αυτή!

Επομένως προγνωστικά δεν υπάρχουν, αφού ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ομάδες της νέας εβδομάδας! Αλλά βάση των στοιχείων που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί να είναι ο καθένας, αφού θα προκύψει με… τυχερό τρόπο ο νικητής. Άλλωστε έτσι είχε κάνει και στο Survivor 1 και 2 o Ατζούν αφού το θεωρεί πιο δίκαιο να μπορεί να διεκδικήσει ο οποιοσδήποτε αυτό το έπαθλο.

in.gr

Πηγή: newsone.gr