Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του XSU, που θα πραγματοποιηθεί live στην Αθήνα τη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Οι παίκτες προετοιμάζονται και δίνουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Ένας όμως δεν θα τα καταφέρει, καθώς απόψε έχουμε αποχώρηση. Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, με τα spoilers να λένε πως θα πει «αντίο» ο Ασημακόπουλος.

Ότι κι αν γίνει όμως είναι για όλους ήδη νικητής, καθώς η κίνηση που θα κάνει θα συγκινήσει τους πάντες δείχνοντας την μεγαλοψυχία του. Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day, ο επιχειρηματίας  θα δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού του.

Λυγίζει ο Ηλίας:

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Μπόγδανος που έχει περάσει ήδη στον ημιτελικό με τον Σάκη Κατσούλη καταρρέει ξανά. Σύμφωνα με το trailer ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες ενώ έχει απομονωθεί από τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο δημοφιλής παίκτης μιλώντας στην κάμερα, λέει: «Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δε μου μιλάνε».

in.gr

Πηγή: newsone.gr