Ένα πρόβλημα υγείας δεν άφησε την Κάτια Ταραμπάνκο να αγωνισθεί και την οδήγησε στο νοσοκομείο

Ανησυχία προκάλεσε στην ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor, η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το γνωστό μοντέλο δεν αισθανόταν καλά και λίγο πριν ξεκινήσει το νέο αγώνισμα στον στίβο μάχης με έπαθλο φαγητό, η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Αφού αποσύρθηκε από το αγώνισμα πριν αυτό ξεκινήσει, «Διάσημοι» και «Μαχητές» μονομάχησαν, με τους Μαχητές να επικρατούν εύκολα με 10-2.

Λίγη σημασία είχε αυτό ωστόσο για τους «Διασήμους» που λίγο μετά ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάστασή της.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Μετά τον στίβο μάχης, η συζήτηση στους «Διάσημους» κινήθηκε γύρω από την υγεία της Ταραμπάνκο όπου όλοι ευχήθηκαν να είναι καλά, όπου ωστόσο οι αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας, δεν ήταν οι ίδιες για όλους.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έχασαν μία πολύ καλή παίκτρια, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς καθώς θεωρούν πως αυτό είναι δευτερεύον, με την Άννα Μαρία Βελλή και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην κρύβουν την ενόχλησή τους για τον Κοψιδά.

Ο Περικλής μάλιστα σχολίασε πως του έκανε εντύπωση πως όλο αυτό το διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο κρατιόταν σε φόρμα και ξαφνικά παρουσίασε πτώση.

in.gr

Πηγή: newsone.gr