Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, o Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στα social media κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram. Ευδιάθετος και χαρούμενος για τη μεγάλη το νίκη ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξε. Όπως αποκάλυψε το πρώτο πράγμα ήταν να πάει στο κομμωτήριο για να κουρευτεί και να ξυριστεί.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο έπαθλο. Αν και έπαθλο μας ήταν όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο Survivor. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε. Θέλω τόσα πολλά να σας πω, αλλά είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά από την κατάκτηση του τρόπαιου. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένος και αυτό οφείλεται σε εσάς και για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε απευθυνόμενος στον κόσμο που τον πίστεψε και τον στήριξε στη μεγάλη του προσπάθεια.

Ο πιο δυνατός παίκτης λίγο πριν δώσει την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, πήγε στο κομμωτήριο… Κουρεύτηκε και ξυρίστηκε και κυριολεκτικά έγινε άλλος άνθρωπος.

Σάκης Κατσούλης IG story (2) 6/7/2021

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr