Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι με πισίνα που έχει ο Τριαντάφυλος και μιλάει γι’ αυτά συνέχεια στους συμπαίκτες του στο Survivor

Οι εντάσεις είναι μέρος της καθημερινότητας στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, με μεγάλο πρωταγωνιστή συνήθως τον Τριαντάφυλλο.

Στο τελευταίο «επεισόδιο» των διαμαχών που έχει με τους συμπαίκτες του, ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο ήταν κοντά, κατήγγειλε στο συμβούλιο ότι του είπε, πως δεν θα κάνει ποτέ την καριέρα στο τραγούδι, όπως έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος, ενώ τους κάνει φιγούρα και τα λεφτά που έχει βγάλει, το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη και την πισίνα των… ολυμπιακών διαστάσεων που έχει.

«Το λαϊκό παιδί, τόσο καιρό, μάς κάνει επίδειξη του πόσα λεφτά έχει βγάλει από τη μουσική, πόσο μεγάλη πισίνα, ολυμπιακών διαστάσεων έχει και πόσα λεφτά χαλάει…», ήταν τα λόγια μεταξύ άλλων του Ηλία Μπόγδανου, για τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος από το σπίτι του και την πισίνα που έχει…

in.gr

Πηγή: newsone.gr