Ο Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα έκανε τρία στα τρία αφού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor (16/06) κέρδισε για τρίτη σερί φορά την ατομική ασυλία. Δύσκολο όμως καθώς στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα.

Το ζευγάρι παικτών βρέθηκε αντιμέτωπο σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε ο Σάκης.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο παίκτης θα επέλεγε τον Γιώργο Κόρομι ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως ο ίδιος είπε με τον Ηλία Μπόδγανο είχαν έρθει πιο κοντά.

Η περίπτωση να επέλεγε την Μαριαλένα δεν έπαιζε ούτε μια στο εκατομμύριο επομένως η τελική τριάδα διαμορφώθηκε με την υποψηφιότητα του Κόρο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι είναι πλέον στη διάθεση του κοινού.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ στο συμβούλιο καθώς ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε νιώθει πως αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος.

Μετά την επιλογή του Σάκη λοιπόν, οι εναπομείναντες Amigos είναι σε φάση διάλυσης καθώς ένας από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα πριν τον τελικό.

Η στήριξη του κόσμου στον Κόρο

O Kόρο, τρεντάρει στο Twitter μιας και ο κόσμος που τον στηρίζει πιστεύει πως ο παίκτης πρέπει να φτάσει στον φετινό τελικό.

Δες μερικά από τα σχόλια στο Twitter παρακάτω:

in.gr

Πηγή: newsone.gr