Παραλίγο να πεινάσει και αυτός μαζί με τους άλλους «Διάσημους» στον Αγιο Δομίνικο, αλλά τελικά τον έχασε το «Survivor»!

O Σωτήρης Καλυβάτσης, που ήταν στη λίστα των υποψηφίων για ένα από τα «Survivor» που έχουν παιχτεί ως τώρα, μίλησε με τους ανθρώπους του Σκάι προκειμένου να πάρει μέρος στο reality επιβίωσης, αλλά στο τέλος δεν επιτεύχθηκε συμφωνία! Αυτό αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός στο «Έλα, χαμογέλα», λέγοντας μάλιστα ότι το κανάλι τον είχε προσεγγίσει για το «Survivor» και εκείνος είχε αρνηθεί, όμως εκείνο επανήλθε κάνοντάς του αντιπρόταση.

«Μου είχε γίνει πρόταση μετά την πρώτη χρονιά, όμως τους είχα πει ότι επειδή έχω κάνει παρόμοια πράγματα είναι πολύ ωραίο όλο αυτό, αλλά δεν είμαι σε θέση να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά ο Καλυβάτσης και συνέχισε:

Αντιπρόταση

«Αυτό που θα μπορούσα να κάνω είναι το “Καλύβατσι”, να έχω μια καλύβα μόνος μου με τα πάντα μέσα και όποιος είχε ψυχολογικό πρόβλημα να μου τον στέλνουν πάνω να τον επισκευάζω. Δεν το δέχτηκαν».

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια ο ηθοποιός είπε πως ετοιμάζει δυο τρία τηλεοπτικά πράγματα, χωρίς να ξέρει ποιο θα προχωρήσει, μη μπορώντας να κρύψει επίσης και την αγωνία του για όσα συμβαίνουν στο θέατρο λόγω των μέτρων της καραντίνας.

Πηγή: newsone.gr