Τα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» που θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα είναι συγκλονιστικά!

Σύμφωνα με τα spoilers, η Πηνελόπη και ο Αλέξης Γραμματικός βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα, μια και η μοναχοκόρη του Δούκα Σεβαστού θα επαναστατήσει εναντίον των γονιών της και με τη βοήθεια των αδελφών της Κωνσταντή και Νικηφόρου θα ζήσει τον έρωτά της με τον γοητευτικό εισαγγελέα στο Διαφάνι. Μελέτης και Μυρσίνη εναντιώνονται στον γάμο της Πηνελόπης, ενώ η άφιξη της Λενιώς στο Διαφάνι προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των αδελφών.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι έπειτα από έξι χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη, ωστόσο θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης;

Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως ο Δούκας τού ζητεί να διαλέξει, επιτέλους, πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή. Από την άλλη, ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης όμως αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της. Τέλος, ο Δούκας και ο Μελέτης αποφασίζουν να βρουν την Ελένη και να διευθετήσουν το πρόβλημα μια και καλή.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι, εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της. Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητεί από την Ελένη να μην την ψάξει, ενώ ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη μικρή Σταμίρη, έχει να αντιμετωπίσει τη Δόμνα, που δεν σκοπεύει να τον χάσει.
Η επιστροφή της Ελένης έχει δημιουργήσει αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά σε όλο το χωριό. Πώς όμως θα αντιμετωπίσει την άρνηση του μικρού Σέργιου και τον φόβο του γι’ αυτήν;

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Η εξαφάνιση του Σέργιου θα φέρει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς. Η ειλικρίνεια της Πηνελόπης θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον Αλέξη, αλλά αυτή τη φορά εκείνη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Η Ανέτ και ο Σωκράτης ανοίγουν πλέον τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια… Ο Κωνσταντής αποφασίζει πρώτη φορά να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα, ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Τέλος, η Ασημίνα, πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της με έναν… ανορθόδοξο τρόπο.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη, ενώ το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ Χαβάη μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει άλλη μία φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη.

Ο Τόλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, που όμως δεν θα τηρηθούν. Στο πάρτι ένα νεαρό ζευγάρι θα έρθει κοντά και κάποιος γάμος θα κλονιστεί συθέμελα. Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει… Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να έρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια…

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr