Η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τα χειρουργεία, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια, το οποίο στέρησε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Όπως σημείωσε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” «είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού, κρίσεις πανικού. Σε ένα χειρουργείο με έπιασε υστερία».

Τα άσχημα μηνύματα που λαμβάνει η Μίνα Αρναούτη

Όσον αφορά τα μηνύματα που λαμβάνει, η Μίνα Αρναούτη υπογράμμισε «ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει ότι έκανα κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου».

Αβέβαιο το μέλλον της Μίνας Αρναούτη

Σχετικά με το μέλλον της, επεσήμανε «το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια.Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr