Ο Γιώργος Σουξές μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» για τις Άγριες Μέλισσες και για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε από τον ρόλο του διοικητή στις «Άγριες Μέλισσες», είχε εξομολογητική διάθεση και προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Για την συμμετοχή του στις Άγριες μέλισσες, ο Γιώργος Σουξές είπε: «Στις Άγριες Μέλισσες δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που γράφει το σενάριο, εκτός από μένα. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να ξεφύγει από το σενάριο, δεν έχω πει ούτε μια γραμμή από αυτά που λέει το κείμενο. Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι φυσιολογικό κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα».

Ενώ για την προσωπική του ζωή ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Δεν έχω βρει αυτό που θα με κάλυπτε τόσο ώστε να παντρευτώ ξανά. Καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά, από επιλογή. Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς. Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος».

in.gr

Πηγή: newsone.gr