Δύσκολες ώρες βιώνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου καθώς οδηγήθηκε στη φυλακή μαζί με το σύντροφό της Δημήτρη Ρεγκινίδη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Η πρώην παίκτρια του «Power Of Love» ωστόσο ισχυρίζεται πως είναι αθώα και πως δεν γνώριζε για τις ενέργειές του συντρόφου της.

Ο πατέρας της Έλενας Πολυχρονόπουλου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια, είχε συνεργαστεί η κόρη του στο παρελθόν, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της, αλλά και στη ζωή που έκανε πριν προφυλακιστεί.

«Ετοίμαζε τον γάμο της. Δύο πράγματα για τους γονείς είναι χειρότερα, ο θάνατος και η φυλακή που είναι σαν απώλεια. Η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Από όσο ξέρω το παιδί μου δεν της αρμόζει η κατηγορία.

Πριν από δύο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο σύντροφός της κάνει χρήση και ήταν ο λόγος χωρισμού.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε. Δεν θα πω τα τετριμμένα, είναι ένα καλό παιδί με αρχές. Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζει ότι γίνεται διακίνηση και να σκορπά θάνατο. Αν την ξέρατε είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή.

154466921 262408148872115 9039843797658058556 n

Αν ήξερε ότι ο σύντροφός της έκανε κάτι αξιόποινο, δεν θα καθόταν στο σπίτι να φτιάχνει παστίτσιο, θα πήγαινε σε ένα λαγούμι στον Ταΰγετο να κρυφτεί.

Όταν το παιδί σου σε διαβεβαιώνει ότι το παιδί σου είναι ευτυχισμένο με αυτόν τον άνθρωπο, βλέπεις ότι είναι νορμάλ, το δέχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsone.gr