Συνεχίζεται η κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με την οικογένεια Μπάρκουλη, μετά το άρθρο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη και προκάλεσε την αντίδραση της χήρας του ηθοποιού.

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «κόντρα τους». Συγκεκριμένα, μίλησε για το άρθρο που έγραψε για τον εκκλιπόντα ηθοποιό και εξήγησε το νόημα πίσω από όσα δήλωσε για εκείνον.

«Αν μπείτε στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα. Για συλλήψεις, εξώγαμα, ναρκωτικά. Εγώ τα ανέφερα όσο πιο απαλά μπορούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άρθρο μου προκάλεσε τόση συζήτηση, την στιγμή που υπάρχουν πολύ χειρότερα. Το άρθρο γράφτηκε, όταν πέθανε. Δεν είχα εμπάθεια. Εγώ έτσι γράφω τα άρθρα μου. Ανατρέξτε στην αρθρογραφία της εποχής και θα καταλάβετε γιατί έγραφα, όσα έγραφα.

Στο ότι δεν έκανε τόσο μεγάλη καριέρα μπορεί να παίζουν ρόλο οι επιλογές του, ότι δεν συνεργάστηκε με τεράστιους σκηνοθέτες ή διάλεγε λάθος ρόλους κ.λ.π . Ο Αλεξανδράκης δεν είχε το νου του στις γυναίκες, προείχε το θέατρο. Δεν μπεκρόπινε τα βράδια στα μπουζούκια. Ο Μπάρκουλης έκανε το μπαμ, είχε το φαν κλαμπ του και μετά τι έγινε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Την στιγμή εκείνη, ο γιος του ηθοποιού, Νίκος Μπάρκουλης έστειλε μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, με την οποία και συνεργάζεται στο μουσικοχορευτικό show J2US και της ζήτησε να μεταφέρει τα λεγόμενά του στο Νίκο Μουρατίδη.

Συγκεκριμένα, της είπε: «Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα μου, είχε κυκλοφορήσει λάθος άρθρο. Είπαν ότι πέθανε μία ημέρα νωρίτερα. Όσο για την καριέρα του, ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Πηγή: newsone.gr