Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Συνήγορος Καϊλή: «Είναι δύσκολα τα πράγματα-Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» -Τι...

Συνήγορος Καϊλή: «Είναι δύσκολα τα πράγματα-Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» -Τι θα γίνει με το παιδί της

70
0

«Κλειδί» το παιδί της, θα το έχει μαζί της αν προφυλακιστεί.

Αύριο αποφασίζεται η προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή, η οποία κατηγορείται μαζί με τον επίσης προφυλακισμένο σύζυγό της, Φρανσέσκο Τζόρτζι για το λεγόμενο σκάνδαλο Qatargate.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους των Βρυξελλών, που επικαλείται το Mega, «oι ελπίδες αποφυλάκισής της αφενός στηρίζονται στο αν θα πείσει τις βελγικές αρχές ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση. Σε μεγάλο βαθμό θέλει να στηριχτεί και στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να μεγαλώσει την μικρή κόρη που έχουν με τον Φρανσέσκο Τζόρτζι».

Στο τελευταίο αυτό επιχείρημα, πάντως, οι βέλγικες αρχές φαίνεται πως έχουν απάντηση. Κι αυτό καθώς οι νέες φυλακές Χάρεμ, έχουν την υποδομή για να φιλοξενήσουν μητέρες μαζί με τα παιδιά τους. Υπάρχουν αρκετές κρατούμενες στις συγκεκριμένες φυλακές που έχουν μαζί τα παιδιά τους.

Οι υπερσύγχρονες φυλακές διαθέτουν εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο αλλά και έναν μικρό κήπο. Η Εύα Καϊλή σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με την κόρη της από την ημέρα που συνελήφθη.

«Έχουμε πολλά νομικά επιχείρηματα για να αφεθεί ελεύθερη»

Την ίδια ώρα, μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες. ένας εκ των δικηγόρων της, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση της Εύας Καϊλή.

Ο δικηγόρος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο, τόνισε πως «έχουμε ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στην φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κα Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», πρόσθεσε.

real.gr

Πηγή: newsone.gr