Έξω από τα δόντια μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, για τις υποθέσεις Λιγνάδη – Φιλιππίδη και την ελληνική δικαιοσύνη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» έδωσε το πρωί της Κυριακής (4-09) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις αισθητικές επεμβάσεις και απάντησε αν έχει κάνει ο ίδιος.

«Κάποιοι ψάχνουν να βρουν αν έκανα κάτι στο πρόσωπό μου, αλλά εγώ έβαλα μαλλιά. Όλοι κάνουν μπότοξ, εγώ όμως δεν έχω κάνει».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη, λέγοντας:

«Η επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη ήταν μια διαμαρτυρία για όσα μας πληγώνουν. Οι νόμοι στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένοι. Από την στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον Λιγνάδη να είναι έξω, δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Αυτούς τους νόμους εκμεταλλεύεται η δικαιοσύνη και αφήνει κάποιους ελεύθερους μέχρι την έφεση».

Και συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει καταδικαστεί, βάσει νόμου είναι ελεύθερος. Κάποιες δικαστικές αποφάσεις είναι επιλεκτικές. Σε άλλη δίκη ηθοποιού που ζητούσε να αποφυλακιστεί γιατί απεδείχθη η αθωότητα, δεν τον βγάλανε. Η επιλεκτικότητα στις αποφάσεις των δικαστηρίων, μας κάνει να σκεφτόμαστε περίεργα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον υποτιθέμενο θάνατο του τραγουδιστή Γιώργου Μάγκα.

«Μετά την ‘στραβή’ με τη λάθος είδηση από δημοσιογράφο για τον ‘θάνατο’ του Γιώργου Μάγκα, αναθεωρώ πολλά. Δέχτηκα υβριστικά μηνύματα για την ‘άτυχη’ ανάρτησή μου που αφορούσε στον ‘θάνατό’ του. Ήταν ανεπίτρεπτο να λένε δημοσιογράφοι ‘ο Μπιμπίλας φταίει’».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr