Ολο και πιο έντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα συνεχιστούν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τα ρεκόρ τηλεθέασης που καταγράφει η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 είναι απανωτά, γεγονός που έχει κάνει τους ιθύνοντες του σταθμού να επιθυμούν διακαώς να παραμείνει στην prime time ζώνη του προγράμματός του, αν όχι μέχρι τον Ιούνιο του 2022, τότε σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς που διανύουμε, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2021.

Μπορεί οι σεναριογράφοι του σίριαλ Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος να είχαν δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήταν καλό να ολοκληρωθεί η σειρά στον δεύτερο κύκλο της, ωστόσο, το 200ό επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ήταν το πιο επιτυχημένο μέχρι τώρα, με 1.920.380 τηλεθεατές να συντονίζονται στους δέκτες τους για να τον παρακολουθήσουν.

Αυτό δείχνει πως οι «Άγριες μέλισσες» δεν έχουν χάσει καθόλου τη δυναμική τους. Απεναντίας, κάνουν ακόμη πιο υψηλά νούμερα φέτος, γεγονός που έχει κάνει τους δημιουργούς να σκέφτονται πλέον σοβαρά και μια τρίτη σεζόν. Φυσικά το ρίσκο θα είναι μεγάλο, αφού πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα στις ιστορίες των ηρώων ώστε να παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ως εκ τούτου, τα «σενάρια» που εξετάζονται ως προς τον τρόπο που θα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία είναι δύο: Το ένα αφορά ένα prequel της ιστορίας των τριών αδελφών Σταμίρη, δηλαδή η ζωή τους πριν σκοτώσουν τον Σέργιο Σεβαστό την πρώτη νύχτα του γάμου του με τη Λενιώ. Κάτι τέτοιο όμως θα απαιτούσε αλλαγή σχεδόν σε όλο το καστ. Το δεύτερο «σενάριο» είναι να μεταφερθεί και πάλι η πλοκή μερικά χρόνια μετά, ακολουθώντας τις ζωές όλων των ηρώων στην εποχή της δικτατορίας. Για να δούμε πού θα καταλήξουν οι δημιουργοί σε περίπτωση που παρθεί οριστική απόφαση για τον τρίτο κύκλο.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr