Τα σκυλιά της Jennifer προσελκύουν σχεδόν την ίδια προσοχή με την ίδια την ηθοποιό, με τον κόσμο να πλημμυρίζει τις σελίδες της στα social media με σχόλια, κάθε φορά που κάνουν την εμφάνισή τους οι αγαπημένοι της τετράποδοι.

Έχει περάσει ενάμιση χρόνος από τότε που η αγαπημένη μας Rachel σύστησε για πρώτη φορά τον σκύλο της Lord Chesterfield, που υιοθέτησε τον Οκτώβριο του 2020.

Πριν λίγες ώρες η 53χρονη ηθοποιός ανέβασε και άλλες φωτογραφίες με τα αγαπημένα της σκυλάκια στον καναπέ και την λεζάντα: “Πρωί” με ένα emoji καρδιάς.

Η star είναι από καιρό θερμή υποστηρίκτρια της καλής μεταχείρισης των ζώων και της εγκατάλειψης των pet shop υπέρ των καταφυγίων ζώων. Από τότε που έγινε διάσημη στα Friends, η Jennifer δεν έμεινε ποτέ χωρίς σκύλο στο πλευρό της.

Αυτή τη στιγμή έχει τρία: τον Clyde, τη Sophie και τον Lord Chesterfield. Ήταν επίσης κάποτε μαμά του Norman, ενός Ουαλικού Corgi που ήταν η μόνιμη σύντροφός της κατά τη διάρκεια των Friends και πέθανε σε ηλικία 15 ετών το 2011, και ενός λευκού γερμανικού ποιμενικού που ονομαζόταν Dolly.

Clyde, η Sophie και o Lord Chesterfield

Η ηθοποιός παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά της πάντα βρίσκει χρόνο για τους χνουδωτούς φίλους της!

Πηγή: newsone.gr