Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ταινία για την 17Ν ετοίμαζε το Hollywood – «Ποιός γνωστός ηθοποιός θα...

Ταινία για την 17Ν ετοίμαζε το Hollywood – «Ποιός γνωστός ηθοποιός θα υποδυόταν τον Χρυσοχοΐδη»

77
0

Την είδηση έκανε γνωστή η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα.

Ηπρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα, έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής της ότι το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία με θέμα τη δράση και την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και, μάλιστα, τον -τότε- υπουργό δημόσιας τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα υποδυόταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μάλιστα η Νίκη Τζαβέλα στην ανάρτησή της αναφέρει ότι την παραπάνω είδηση την έμαθε από παλιό της φίλο, ο οποίος είναι παράγοντας του Χόλιγουντ.

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ, παλιό φίλο. Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσoχοϊδη», έγραψε η κ. Τζαβέλλα, πηγαίνοντάς μας πίσω στο 2008, όταν δημοσιεύματα πράματι αναφέρονταν σε ταινία που ετοιμαζόταν στο Χόλιγουντ για την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση.

Στο πλάνο ήταν και  ο Νίκολας Κέιτζ

Αξίζει να τονιστεί ότι στα δημοσιεύματα της εποχής αναφέρονταν τα ονόματα των Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά και Νίκολας Κέϊτζ για τον ρόλο του τότε υπουργού δημόσιας τάξης. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία της ταινίας φημολογούνταν ότι θα αναλάμβανε ο Όλιβερ Στόουν. Τότε, το ενδιαφέρον για τη δημιουργία παραγωγής του Χόλιγουντ, είχε προκύψει μετά από άρθρο του Νικ Γκέιτζ ή Νίκου Γκατζογιάννη, του συγγραφέα της «Ελένης», το οποίο και είχε δημοσιευτεί στο Vanity Fair.

real.gr

Πηγή: newsone.gr