Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Τάκη Χρυσικάκο, ο οποίος μίλησε για τις απώλειες που τον «σημάδεψαν», τη «μάχη» του με την κατάθλιψη, τις 7 εβδομάδες που πέρασε στο νοσοκομείο με κοροναϊό, αλλά και το λόγο που κατανοεί την απιστία.

«Νόσησα από κοροναϊό και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο κόσμος μου έλεγε σε μηνύματα “καλά να πάθεις, να πεθάνεις”. Ήταν πολύ δύσκολο», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τις απώλειες που τον «σημάδεψαν», είπε: «Οι απώλειες είναι πολλές σε εμένα, πρώτα έχασα τη μητέρα μου και μετά την αδελφή μου, που την έχασα 3 χρόνια μετά. Η αδερφή μου ήταν η δεύτερη μητέρα μου».

«Πέρασα κατάθλιψη καραμπινάτη, έκανα θεραπεία 1 χρόνο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Για την εμπειρία του στο Άγιο Όρος, ανέφερε: «Μετά από το Άγιο Όρος έγινε ταύτιση της μάνας μου με την Παναγία. Αυτή η ταύτιση με λύτρωσε».

«Η τηλεόραση παλιά ήταν κάτι το ισοπεδωτικό, οι σειρές έκαναν 70 %. Δεν πρόλαβα τα υψηλά κασέ στην τηλεόραση, παίρναμε ένα μεροκάματο. Μου φαινόταν πολύ φθηνή η τηλεόραση και λίγο την σνόμπαρα», είπε ο ίδιος για τη «χρυσή εποχή» στο χώρο της τηλεόρασης.

«Ήμασταν στην Ύδρα με Μελίνα – Ντασέν, Ανδρέου – Βαλσάμη, Ανουσάκη – Παπακωνσταντή και έγινε μια ουρά από κόσμο, νόμιζα ότι ήθελαν την Μελίνα και ήταν για εμένα. Εκείνη ήταν η στιγμή της συνειδητοποίησης, ότι είμαι εφήμερος», περιέγραψε ακόμα.

Αναφερόμενος στους παλιούς μεγάλους πρωταγωνιστές, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Η Αλίκη που ήταν το νούμερο 1 ήταν σε αγωνία για το πώς θα παραμείνει πρώτη. Η συνεργασία μαζί της ήταν πολύ καλή, δεν αναπτύχθηκε φιλία όμως. Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεθήκαμε πάρα πολύ, είχα την τιμή να λέει ότι είμαστε φίλοι. Ο Δημήτρης πάντα αγαπούσε την Αλίκη, μπορεί να θύμωνε, να υπήρχε αντιπαλότητα, αλλά θα τον είχε φάει εκείνον που θα μιλούσε άσχημα για την Αλίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έφτασα κοντά στον γάμο. Ήμουν επιθυμητός εραστής, αλλά όχι σύζυγος, τους ξυπνούσα την ανασφάλεια. Αυτές που θα ήθελα να παντρευτώ δε με ήθελαν».

«Η απιστία σε μια σχέση, αν δεν είναι διαστροφή, γίνεται από ανασφάλεια. Εκ των υστέρων μάθαινα ότι σχέσεις μου ήταν άπιστες, δεν ήταν ωραίο αλλά την ανασφάλεια την καταλαβαίνω», συμπλήρωσε.

«Η διαφορά ηλικίας είναι αριθμητικό απλά, μου δίνεις τα νιάτα, σου δίνω την γνώση, και την εμπειρία μου. Συνήθως οι σχέσεις μου ήταν με πολύ μικρότερες. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα με σχέση μου ήταν 30 χρόνια», κατέληξε.

Πηγή: newsone.gr