Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Open Weekend» ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός μίλησε με τη λαμπερή παρουσιάστρια για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θέλησε να αναφερθεί πρώτα στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, κι ύστερα να περάσει στη τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Κάποια στιγμή, κατάλαβε πως έκαναν νόημα στην Ελένη Τσολάκη να ολοκληρώσουν την κουβέντα τους εξαιτίας του χρόνου, και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

«Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή. To θέμα είναι πως δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», δήλωσε οργισμένος ο Τάσος Χαλκιάς

Δείτε το βίντεο

in.gr

Πηγή: newsone.gr