Έγινε ηθοποιός όταν πήγε στην σχολή για έναν φίλο του. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές. Στην τηλεόραση, τέσσερις από τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό ήταν όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Κώστα Τσάκωνα στα «Κλασική Περίπτωση Βλάβης» και «Η Μεγάλη Απόφραξη», αλλά και στις σειρές «Το Ρετιρέ», και «Εκείνες κι Εγώ».

Ο λόγος για τον Τάσο Κωστή, ο οποίος έχει ασχοληθεί και με την μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων, ενώ αποκάλυψε πως ήταν δική του ιδέα να έχει ο Αστυνόμος Σαΐνης τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, αλλά και πως εκείνος τον βάφτισε «Σαΐνη», έχοντας πάρει και διάκριση από την Disney για την συνολική δουλειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα καριέρα αλλά και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε μαζί με τη σύζυγό του όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

«Η γυναίκα μου είναι το κορίτσι μου, έτσι την λέω και τώρα, και είμαστε μαζί εδώ και 42 χρόνια. Ο σύντροφος τα έχει όλα, και της γκόμενας και της γυναίκας και της αδελφής, τα πάντα. Και στα καλά τα τότε και στα δύσκολα τώρα, που περάσαμε, που περνάμε. Περάσαμε και οι δύο την ίδια ασθένεια, καρκίνο. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε, παλέψαμε και είναι ευχάριστο αυτό», εξομολογήθηκε.

0308 ELENI LEFTHERIOTI TASOS KOSTIS ME TIN SIZIGO TOY 2932017

«Ε, δεν θα το καβαλήσεις το καλάμι; Όλοι το καβαλάνε. Νόμιζα ότι κάποιος είμαι, ότι κάτι έγινε. Γυρίζω μετά από μια πρεμιέρα στο σπίτι, ήταν Παρασκευή και μου λέει η γυναίκα μου “δεν κατεβάζεις τα σκουπίδια γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο, μη βρωμίσουνε”;» παραδέχτηκε στην συνέχεια.

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo δήλωσε: «Να ανοίγουν τα στόματα πιο μπροστά, γιατί τόσα χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Γιατί το επιτρέψατε να γίνουν; Τώρα τι αλλάζει; Τι άλλαξε; Γιατί αν το έλεγαν από τότε θα δα γίνονταν επαναλαμβανόμενα».

«Κάποιοι με απείλησαν ότι θα μου κόψουν το θέατρο κι εγώ είπα είσαι σίγουρος ότι μπορείς να μου κόψεις το θέατρο; Είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις μέχρι την πόρτα; Πώς είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις χωρίς να πάθεις συγκοπή; Και ταράχτηκε, παραλίγο να πεθάνει», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση φέτος για να συμμετάσχει στο DWTS την οποία αρνήθηκε.

«Μου έκαναν φέτος πρόταση να πάω στο Dancing With The Stars. Θα κρατάω την παρτενέρ μου κι αυτή θα γυρίζει. Δεν θα πάω».

Πηγή: newsone.gr