Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος και influencer μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και έκανε ειδική μνεία στη σχέση του με την Κόνι Μεταξά επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα να βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με την Κόνι είμαστε πάρα πολύ τώρα. Είχαμε διάφορα θέματα. Κάθε μέρα φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε και δεν μπορώ να πω. Πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά αποφασίσαμε να τα βρούμε. Έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε μαζί και είπαμε ότι πρέπει να τα βρούμε γιατί είμαστε και πολύ αγαπημένοι».

Παράλληλα, πρόδωσε μια πληροφορία για την απουσία της Κόνι Μεταξά από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «H Κόνι είχε άλλη ροή στη ζωή της με το Πρωινό. άλλα ωράρια και δεν βρισκόμασταν πάρα πολύ. Πήγαινε στο Πρωινό κάθε μέρα, ήταν εκεί πίσω και περίμενε. Της έλεγαν «έλα το πρωί και θα κάτσεις εδώ πέρα». Για πολλούς μήνες καθόταν απλά backstage ντυμένη, φτιαγμένη και δεν έκανε τίποτα».

Όσον αφορά το τι θα κάνει από τη νέα σεζόν ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλεφώνημα από το «Just The 2 Of Us» ενώ θα συνεργαστεί και με την Κόνι ως τραγουδιστής.

Πηγή: newsone.gr