Η μανικιουρίστ των διασήμων Τέτα Καμπουρέλη έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό στη δίνη ενός σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της ο οποίος κατηγορείται για το «χρυσό ριφιφί» στο Ψυχικό.

Παρά τις αναταράξεις και τις εντάσεις που βιώνει η ίδια φαίνεται πως έχει αρχίσει να επιστρέφει σε μια σχετική κανονικότητα και στα αγαπημένα της χόμπι.

Όπως είναι γνωστό μια από τις δραστηριότητες που την ηρεμούν είναι η σκοποβολή και, σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη μάθημα.

Η ζωή συνεχίζεται για την γνωστή αισθητικό που έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και στις δραστηριότητες που την χαλαρώνουν.

«Μάθημα σκοποβολής! Καλημέρα σε όλους», έγραψε η Τέτα Καμπουρέλη στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως είναι γνωστό, η Καμπουρέλη ξεκίνησε τα μαθήματα σκοποβολής παρέα με τον σύζυγό της πριν λίγα χρόνια, αφού άγνωστοι επιχείρησαν να τους ληστέψουν μέσα στο σπίτι τους.

Πηγή: newsone.gr