Εφτά μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό.

Για τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της μίλησε η γνωστή αισθητικός στους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με τη σχέση που έχει τώρα με το γνωστό θεατρικό παραγωγό.

«Εμπόδια υπάρχουν στη ζωή μας, που θα ξεπεραστούν. Να είμαστε καλά, υγεία πάνω από όλα. Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα. Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω, είμαι πολύ καλά και παίρνω τα χαπάκια μου. Γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν βάσανα, υπάρχουν εμπόδια», τόνισε

Στην ερώτηση αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της εκείνη απάντησε: «Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Πηγή: newsone.gr