Αναζωπυρώνονται οι φήμες για διαζύγιο της Τέτας Καμπουρέλη από τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, καθώς η αισθητικός μίλησε για την παράνομη σχέση που είχε ο άνδρας της με μία γυναίκα που και η ίδια γνώριζε προσωπικά.

Η κ. Καμπουρέλη μάλιστα φέρεται να έμαθε για την παράνομη σχέση του συζύγου της, όταν την κάλεσαν να καταθέσει στη ΓΑΔΑ στο πλαίσιο της σύλληψής του για το ριφιφί στο Ψυχικό. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να στηρίζει τον κ. Γκουρούση, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες εις βάρος του δεν ευσταθούν.

Δείτε αναλυτικά τι είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!»

Πώς βίωσες τα πρώτα 24ώρα μετά τη σύλληψη του συζύγου σου;

Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα.

Ήξερες ότι ο σύζυγός σου διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες κι εσύ προσωπικά και κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί;

«Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση».

Αισθάνεσαι μοναξιά;

«Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί».

in.gr

Πηγή: newsone.gr