Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε χθες (6/11) μία εφ’ όλης της ύλης συνέντεξη στο «MEGA Star» και αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την συμμετοχή της σε μουσικό talent show.

Η όμορφη τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως θα ήθελε να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου τηλεοπτικού προγράμματος: «Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση. Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μία οικειότητα. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές, γιατί καθεμία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

Έπειτα, όσον αφορά τη θέση του κριτή που είχε σε μουσικό διαγωνισμό, η διάσημη καλλιτέχνης τόνισε: «Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει. Εμένα, όμως, μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε».

Πηγή: newsone.gr