Πρόσφατα η Λύδια Ευαγγελάτου και η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησαν από το σχολείο, με τις μητέρες τους Τατιάνα Στεφανίδου και Δέσποινα Βανδή αντίστοιχα να προβαίνουν σε τρυφερές αναρτήσεις.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της, Λυδία από την ημέρα της αποφοίτησης της. «Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου να τις καμαρώνουμε!», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, η κόρη της οποία επίσης αποφοίτησε, όπως αποκάλυψε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στο σχόλιο της τραγουδίστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη θα έρθω να κλάψουμε παρέα». Υπενθυμίζουμε πως όπως έχει αποκαλύψει η ερμηνεύτρια, η κόρη της Μελίνα τον Σεπτέμβριο θα φύγει για σπουδές στο Λονδίνο.

Τατιάνα Στεφανίδου

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr