Θανάσης Αναγνωστόπουλος και Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην συνεργασία που είχαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (25/3) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην οποία μίλησαν για όλους και για όλα.

Οι δύο τους αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην συνεργασία που είχαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Του χρωστώ του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί κατάλαβε τι μπορώ να κάνω. Μου έχει κάνει μόνο καλό. Με τον Θανάση δεν ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες, φύγαμε έναν χρόνο πριν γίνουν αυτά κι όχι ωραία, αν με ρωτάς. Ήταν περισσότερο από επαγγελματικός χωρισμός, συναισθηματικός. Δεν έχω ζήσει τα άσχημά του, οπότε έχω να σου πω μόνο καλά πράγματα. Είναι συγγενής για εμένα» δήλωσε από τη μεριά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την άλλη μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο δήλωσε:

«Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής. Δεν είχα την σχέση που είχε η Νάνσυ. Τον συμπαθούσα πολύ αλλά έβαζα κι ένα όριο στην δουλειά. Συμβαίνουν αυτά αλλά δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν προετοιμασμένος για αυτό, ότι μια μέρα μπορεί να συμβεί. Έπεσε πολύ στο μηδέν. Αλλά έχω καλές αναμνήσεις, ήταν δίκαιος κι αξιοπρεπής, έχανε βέβαια και το δίκιο του.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: newsone.gr