Ούτε ο δεύτερος Έλληνας εργένης φαίνεται να βρήκε τελικά το άλλο του μισό στο Bachelor! Όλοι θυμόμαστε το love story του Βασιλάκου και της Νικολέτας με τον άσχημο χωρισμό τους. Κάτι τέτοιο συνέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog και μεταξύ του Αλέξη Παππά και της Αθηνάς.

Η ρήξη στην σχέση τους ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες…

Το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες του Χριστουγεννιάτικες διακοπές ξεχωριστά αφού η Αθήνα επέστρεψε στην Αμερική και ο Αλέξης Παππάς έμεινε πίσω στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Τότε, μάλιστα, λόγω της απόφασης αυτής, έπεσε και ο πρώτος καυγάς μεταξύ τους.

Έχουν περάσει ήδη κοντά στις 3 εβδομάδες και η Αθηνά δεν έχει επιστρέψει… και ούτε πρόκειται να το κάνει στο κοντινό μέλλον . Η σχέση από απόσταση δεν πήγε καλά.. Έκρυβε πολλές παγίδες και πολλά πράγματα που ο καθένας ξεχωριστά αλλά και οι δυο μαζί παράλληλα δεν μπορούσαν να διαχειριστούν.

Σοβαρό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και η έντονη δραστηριότητα της Αθηνάς στα social media. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει υπερβολική συμπάθεια στο instagram. Το χρησιμοποιεί κυρίως για την δουλειά του. Δεν μπορούσε, λοιπόν, να διαχειριστεί το γεγονός πως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Αθηνά είναι με ένα κινητό στο χέρι και αλληλεπιδρά με τους 276Κ.

in.gr

Πηγή: newsone.gr