Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Θεοφανία Παπαθωμά: Απειλεί με μηνύσεις μετά την ανάρτησή της για την υπόθεση...

Θεοφανία Παπαθωμά: Απειλεί με μηνύσεις μετά την ανάρτησή της για την υπόθεση Γεωργούλη

54
0

Στην αντεπίθεση πέρασε η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Αρχικά η ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Facebook: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», αναφερόμενη στην υπόθεση με αποτέλεσμα να προκληθεί κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν»

«Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει» έγραψε σε νέα της ανάρτηση η ηθοποιός, δηλώνοντας παράλληλα ότι περιμένει μια δημόσια συγγνώμη από όσους της επιτέθηκαν.

Αναλυτικά η νέα της ανάρτηση:

«Η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομα μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice. Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο κι ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής, βάσει πληροφοριών! Εξέφρασα μια λογική σκέψη χωρίς περαιτέρω σκοπό και μάλιστα όχι δημόσια αλλά στον ιδιωτικό μου λογαριασμό στο fb, από τον οποίο κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει αυτά που γράφονται. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη πάραυτα!» γράφει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή: newsone.gr