«Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιές παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό», λέει η χαροκαμένη μάνα

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη, και όλη η Ελλάδα, ύστερα από την είδηση θανάτου ενός ακόμα μικρού παιδιού στο νοσοκομείο, μέσα σε λίγες μέρες.

Χθες Τρίτη έχασε τη ζωή του μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένα αγόρι μόλις 7 ετών, που έφτασε σε άσχημη κατάσταση στα επείγοντα. Λίγες μέρες πριν η 3χρονη Κατερίνα άφησε την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ύστερα από νοσηλεία στο «Ιπποκράτειο». Οι γιατροί δεν μπορούν με βεβαιότητα να πουν τι κρύβεται πίσω από τους θανάτους των παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως χθες παραδόθηκε  ο ιατρικός φάκελος της 3χρονης στην οικογένεια και την μελετά η τεχνική σύμβουλος.

Συγκλονίζει η μητέρα της τρίχρονης

Η μητέρα της Κατερίνας μίλησε στο MEGA,  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτει 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Όπως είπε: «Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιές παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

Δείτε το βίντεο του MEGA από το 3:50 και μετά

Υπενθυμίζεται ότι η τρίχρονη Κατερίνα, είχε νοσηλευτεί για 11 ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πριν κρίνουν οι γιατροί ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο για να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr