Συνεχίζει να συγκινεί η 48χρονη από τη Θήβα, η οποία νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λόγω πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε μια εβδομάδα μετά από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Το τηλεφώνημα μέσα από την Εντατική που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Αρχικά, η 48χρονη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο γενικό νοσοκομείο της Θήβας αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στον Ευαγγελισμό.

Εκεί, εκτός από την θρόμβωση διαπιστώθηκαν ακόμα: πνευμονική εμβολή αλλά και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, η αδελφή της, η κα Βίκυ και ο σύζυγος αυτής κος Γιώργος, περιγράφουν τις μεγάλες στιγμές χαράς και αναπτέρωσης του ηθικού τους όταν ακούν καλά νέα από τους γιατρούς. Χθες μάλιστα, ο κος Γιώργος μίλησε στο newsit.gr και για την πρωτοβουλία των γιατρών να καλέσουν την οικογένεια της Κορίνας μέσα από τη ΜΕΘ.

«Υποθέτω ότι το έκαναν γιατί κατάλαβαν πόσο θα επηρεάζει η κακή της ψυχολογία μακριά μας, την υγεία της. Μου το τόνισαν ότι με καλούν κατ’ εξαίρεση» λέει η αδελφή της Κορίνας, κα Βίκυ.

Τα όσα μας λέει η ίδια για αυτό το αναπάντεχα ευχάριστο τηλεφώνημα συγκινούν για άλλη μια φορά και προκαλούν σε όλους μας αισιοδοξία για όσα ζούμε εν μέσω πανδημίας.

Απορώ πως δεν λιποθύμησα…

«Απορώ πως δεν λιποθύμησα όταν είδα το τηλεφώνημά τους γύρω στις 13.00. Υπέθεσα ότι τα νέα θα ήταν κακά γιατί συνήθως μας καλούν το απογευματάκι» περιγράφει η κα Βίκυ και συνεχίζει: «Η πρώτη κουβέντα που μου είπε ήταν: “Βίκυ μου μη στεναχωριέσαι, αυτή τη μάχη θα την κερδίσω”. Αισθανόμουν ότι έτρεμε το σαγόνι της, όσο μου μιλούσε μέσα από τα κλάματά της. Ήταν πολύ συγκινημένη και ακουγόταν σα να μου μιλά από το βάθος, η φωνή της ήταν πολύ αδύναμη.

Την πιστεύω όμως ότι θα  κερδίσει και αυτόν τον αγώνα. Η αδελφή μου είναι μεγάλη μαχήτρια. Έμεινε επί 1 ½ χρόνο στην Βοστώνη κάνοντας δύσκολες εγχειρήσεις στα πόδια της, μένοντας με γύψο από την φτέρνα μέχρι το γόνατο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Και μετά για χρόνια, πόσες φυσικοθεραπείες. Δεν φαντάζεστε πόσα έχει περάσει. Και τώρα περνάει και αυτό.

Στο χθεσινό τηλεφώνημα μου είπε ακόμα πως η εσωτερική αιμορραγία σταμάτησε και πως νιώθει λίγο ακόμα πόνο στην πλάτη. Το σκέφτομαι να πω την αλήθεια το αν θα βγει με προβλήματα από την ΜΕΘ, αλλά για την ώρα θέλω να στέκομαι στο γεγονός ότι τα πηγαίνει καλύτερα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr