Η «χρυσή» κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση, σπανίως πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά μετά το διαζύγιό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Μιας από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της Αθηνάς Ωνάση ήταν στον γάμο του Σάμι Ζέιν και τις Λόρεν Φαν Μπέρκελ, με την οποία είναι φίλες. Η Αθηνά Ωνάση πόζαρε μαζί με τη Γιάννα Νταρίλη και τον Γιώργο Ψιψίκα, με τη φωτογραφία να κάνει αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Αθηνά Ωνάση

Υπενθυμίζουμε πως η εικόνα της «χρυσής» κληρονόμου στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης τον περασμένο Μάιο, είχε προκαλέσει ανησυχία, καθώς ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, ενώ φημολογείται ότι η ίδια παλεύει με την κατάθλιψη εδώ και καιρό.

Από την άλλη πλευρά ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους, παντρεύτηκε την Ντενίς Σεβέρο, με την οποία πλέον έχει δημιουργήσει οικογένεια.

Αθηνά Ωνάση: Η περιουσία της «χρυσής» κληρονόμου οι ενέργειες που της «στοίχισαν»

Να αναφέρουμε πως η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε την περιουσία της μητέρας της και το ήμισυ της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο βιογράφος του Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ανέφερε στο βιβλίο του «Η δυναστεία Ωνάση» ότι η Χριστίνα Ωνάση άφησε πίσω της «ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, καταθέσεις 40 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, καταθέσεις 90 εκατομμυρίων δολαρίων στη Λατινική Αμερική, επενδύσεις 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορες ναυτιλιακές, τουριστικές αεροπορικές κατασκευαστικές και μεταλλουργικές εταιρείες και άγνωστα χρηματικά ποσά καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες».

Αθηνά Ωνάση

Ωστόσο όταν η Αθηνά Ωνάση ενηλικιώθηκε, μεταβίβασε σε ένα trust υπέρ του πατέρα της την περιουσία της. Βέβαια, μετά τη γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγο της επήλθε η ρήξη με τον πατέρα της και ζήτησε πίσω όσα της ανήκαν. Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, κατά τον οποίο η Αθηνά φέρεται να πέρασε στον πατέρα της 100 εκατ. δολάρια. Επιπλέον και το διαζύγιο με τον Αλβάρο, της κόστισε ακριβά, μιας και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, με δεδομένο το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπεγράφη το 2005, κλήθηκε να δώσει περί τα 45 εκατομμύρια δολάρια στον Αλβάρο!

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr