Αρχική LIFESTYLE «Θρίλερ» με τη διαθήκη του Μπρους Γουίλις: Από τα 250 εκατ. δολάρια...

«Θρίλερ» με τη διαθήκη του Μπρους Γουίλις: Από τα 250 εκατ. δολάρια αφήνει από ένα εκατομμύριο στις τρεις κόρες του με τη Ντέμι Μουρ

69
0

Ο Μπρους Γουίλις ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

Από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ, τις Ράμερ, Ταλούλα Μπελ και Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις.

Οι ίδιες πληροφορίες, όπως προκύπτουν από το περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του με το μοντέλο, τη Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.

«Πιστεύει ότι οι Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» είπε άτομο που γνωρίζει καλά τον Γουίλις και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Κατά το ίδιο άτομο, το σκεπτικό του σταρ του «Die Hard» είχε ως βάση το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κόρες του θα είναι εντάξει με το ποσό που θα λάβουν.

Η Ράμερ είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Σκάουτ είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Ταλούλα έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Μπρους πιστεύει επίσης ότι η Ντέμι, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα» ανέφερε άλλη πηγή στο δημοσίευμα.

«Ο Μπρους είναι σε επισφαλή κατάσταση με την αφασία. Δεν καταλαβαίνει πάντα τι γίνεται και πώς να απαντήσει» ισχυρίστηκε άλλη πηγή που επικαλείται ο συγκεκριμένος ιστότοπος. 

Πηγή: newsone.gr