Θυμάστε τη Μαριλένα από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», με την ίδια να υποδύεται το κορίτσι του Λεωνίδα; Η ίδια σήμερα είναι αγνώριστη, πανέμορφη, και μάλιστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού για πρώτη φορά έγινε μητέρα.

Η Χριστίνα Σέιχ έγινε γνωστή μέσα από την σειρά της τηλεόρασης του «MEGA», «Δέκα λεπτά κήρυγμα». Η τηλεοπτική «Μαριλένα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε το μαιευτήριο όπου γέννησε η ηθοποιός, με μία ανάρτηση στο Facebook, με έναν ακόμη χαρακτήρα της σειράς να σημειώνει εντυπωσιακή αλλαγή.

«It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες» γράφει η δημοσίευση.

Αγνώριστη

Μετά το 2003 που η σειρά ολοκληρώθηκε, το κορίτσι αυτό εξαφανίστηκε και άφησε την ηθοποιία πίσω της. Το μόνο που έκανε είναι να μας χαρίσει μερικές σέξι φωτογραφίσεις με ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Εμείς τη θυμόμαστε κάπως έτσι…

Σήμερα, μοιάζει πολύ διαφορετική, εξίσου όμως όμορφη. Με πιο μακριά, σκούρα μαλλιά και σε άψογη φόρμα, η Χριστίνα είναι στα καλύτερά της. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του περασμένου καλοκαιριού. Δείτε λοιπόν πως είναι σήμερα η Χριστίνα Σέιχ.

 

Πηγή: newsone.gr