Αρχική LIFESTYLE Τι απαντά ο Βέρτης για την έξωση και το πρόστιμο των 87.000...

Τι απαντά ο Βέρτης για την έξωση και το πρόστιμο των 87.000 ευρώ

117
0

Οι καταγγελίες για απειλές.

Το κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη διέκοψε την συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου να προχωρά σε έξωση μετά από 20 χρόνια.

Σήμερα στις 07.39 π.μ. ξεκίνησε η έξωσή τους με αναμενόμενες εντάσεις. Η 100 σελίδων απόφαση αναλύει τις καθόλα απαράδεκτες συμπεριφορές των διαχειριστών του Βέρτη, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες άνω των 100.00 ευρώ, εγκατέστησαν στον αύλειοχώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση υπομίσθωναν σε πλήθος εταιρειών το κέντρο διασκέδασης – τις οποίες άλλαζαν κάθε καλοκαίρι – χωρίς να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, ενοποίησαν παράνομα το ακίνητο με διπλανό αγροτεμάχιο ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του ως σταθμού αυτοκινήτων και λόγω των συμπεριφορών τους αυτών ανακλήθηκε και η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Katerina, σήμερα (20/01) ξεκίνησε η έξωση με αναμενόμενες εντάσεις. Η απόφαση,100 σελίδων, αναλύει τις συμπεριφορές των διαχειριστών του τραγουδιστή, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες, εγκατέστησαν στον αύλειο χώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει δεχθεί πρόταση από έναν νέο πολυχώρο στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά θα είναι και το νέο «σπίτι» του καλλιτέχνη.

Η απάντηση του Νίκου Βέρτη

«Μετά από 8 χρόνια επινοικίασης του ”Όραμα” από εταιρία συμφερόντων του Ν. Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχωρεί από την εκμίσθωση του χώρου γιατί δε συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη. Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει, καθώς λογικά δέχτηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε.

Ο κος Βέρτης έχει αποχωρήσει παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ Βέρτη», απάντησε το περιβάλλον του τραγουδιστή.

real.gr

Πηγή: newsone.gr