Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της μόλις 33 ετών Έλλης Διβάνη, κόρης του Ερρίκου Διβάνη, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος και εκ των συνεχιστών του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου Divani.

Η 33χρονη Έλλη λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της, έπεσε να κοιμηθεί στο σπίτι της στο Ψυχικό και δεν ξύπνησε ποτέ. Η μητέρα της, την βρήκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής και παρά τις επίμονες προσπάθειες να ξυπνήσει την κόρη της, σύντομα αντιλήφθηκε ότι τα καστανά εκφραστικά της μάτια είχαν κλείσει για πάντα.

Ανακοπή καρδιάς

Η οικογένεια που κήδεψε το νεαρό κορίτσι το πρωί της Τρίτης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έλαβε τις απαντήσεις της ιατροδρικαστικής εξέτασης που θα έριχναν φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου της. Η όμορφη Έλλη που βρισκόταν στο άνθος της ηλικίας της, έσβησε από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με το πόρισμα.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το καλοσυνάτο κορίτσι χάθηκε έτσι ξαφνικά, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Πηγή: newsone.gr