Η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για παρουσιάστριες με τις οποίες έχει συνεργαστεί.

Τριάντα χρόνια στην πρωινή ζώνη. Με ποιες παρουσιάστριες ήρθατε πολύ κοντά;

Σαφέστατα με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά έπεισε τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη με ψυχαγωγική εκπομπή. Δική της ιδέα ήταν, είχε πειθώ, δούλεψε πολύ και τα κατάφερε. Η Ρούλα είναι μία και μοναδική, έχει πολύ έξυπνο μυαλό, είναι ωραία γυναίκα και γοητευτική. Τι να πω τώρα για το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη; Εξαιρετική, πανέμορφη, πανέξυπνη και αυτή, και ξέρει πάρα πολύ καλά αστρολογία.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. Με τον Γιώργο Λιάγκα μαζί αποτελούν μεγάλη δύναμη στην τηλεόραση και δη στην πρωινή ζώνη, γιατί ο Γιώργος βλέπει τα πράγματα δημοσιογραφικά και εκείνη πιο συναισθηματικά. Μαζί κάνουν μια άριστη εκπομπή, αλληλοσυμπληρώνονται.

Ανέφερα αυτά τα τρία ονόματα γιατί τις συγκεκριμένες παρουσιάστριες τις ξέρω πάνω από πέντε έως δέκα χρόνια και έχω βγει έξω μαζί τους, έχω συνδεθεί.

in.gr

Πηγή: newsone.gr