Αρχική LIFESTYLE Τι ζήτησε ο Ντέιβ Ντέιβις των Kings από τον Ελον Μασκ

Τι ζήτησε ο Ντέιβ Ντέιβις των Kings από τον Ελον Μασκ

25
0

Ο Ντέιβ Ντέιβις, μέλος του συγκροτήματος The Kinks παρακάλεσε τον Ελον Μασκ να σταματήσει να προσθέτει προειδοποιήσεις στο Twitter για «ευαίσθητο περιεχόμενο» σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το γκρουπ.

ΟΆγγλος κιθαρίστας και συνιδρυτής του συγκροτήματος δημοσίευσε στιγμιότυπο οθόνης ενός από τα tweet του με τη λεζάντα: «Αγαπητέ @elonmusk μπορέι το @Twitter να σταματήσει να προειδοποιεί σε ό,τι δημοσιεύεται από τους Kinks;».

«Απλώς προσπαθούμε να προωθήσουμε τη μουσική μας» πρόσθεσε.

Ο αλγόριθμος του Twitter άρχισε να μπερδεύει το όνομα του συγκροτήματος The Kinks με τον όρο “kinky”, που ορίζεται “ασυνήθιστη, εκκεντρική σεξουαλική συμπεριφορά”.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν το tweet του Ντέιβι Ντέιβις «αρκετά ξεκαρδιστικό» και ζήτησαν από τον Ελον Μασκ «να σταματήσει τον εκφοβισμό των Kinks», αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent.

Το βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει συλλογή σε δύο μέρη με τίτλο The Journey, τα οποία θα περιλαμβάνουν επιτυχίες από τον κατάλογο του συγκροτήματος από το 1963 έως το 1993.

Το πρώτο μέρος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της BMG. Θα αποτελείται από 30 τραγούδια χωρισμένα σε τέσσερις θεματικές μίνι συλλογές.

Τα πρώτα 10 τραγούδια θα καλύπτουν θέματα, όπως «η αναζήτηση τηςπεριπέτειας, η εύρεση ταυτότητας» ενώ το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει επτά τραγούδια βασισμένα στις θεματικές «φιλοδοξία που επιτεύχθηκε, πικρή γεύση επιτυχίας, απώλεια φίλων και το παρελθόν επιστρέφει και σε χτυπά πισώπλατα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

real.gr

Πηγή: newsone.gr