Θρήνος στο TikTok. H influencer, Candice Murley, πέθανε μυστηριωδώς στα 36 χρόνια της, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο 8 δευτερολέπτων, στο οποίο έλεγε: «Μισώ όταν οι φωνές στο κεφάλι μου σιωπούν, γιατί τότε δεν ξέρω τι στο διάολο ετοιμάζουν».

Η TikToker είχε γίνει ευρέως γνωστή για τα βίντεο χορού και μαγειρικής

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της στο GoFundMe. «Απόψε χάσαμε ένα τεράστιο κομμάτι της οικογένειάς μας, την αδελφή μου Candice. Αυτό ήταν πολύ απροσδόκητο και οι καρδιές μας έχουν διαλυθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Marsha McEvoy χωρίς, ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να αποκαλύψει την αιτία θανάτου της.

@candicemurley♬ original sound – Tara Danielle

Το TikTok ανέπτυξε τις δικές του θεωρίες σχετικά με τον θάνατο της 36χρονης

«Πέθανε στις 2 Ιανουαρίου στο σπίτι της στο Lewin’s Cove, μια πόλη στην καναδική επαρχία Newfoundland και Labrador», αναφέρουν κάποιοι χρήστες.  Άλλοι λένε ότι πέθανε λόγω ναρκωτικών ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για διαδικτυακό bullying που δεχόταν.

Στις σελίδες της μετρούσε περίπου 45.000 followers και είχε λάβει περισσότερα από 450.000 likes.

Ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό της είναι από την Πρωτοχρονιά, στο οποίο ανοίγει ένα ποτό και εύχεται «καλή χρονιά».

@candicemurley#shimmy♬ original sound – Candice Murley

«Η Candice ζούσε πάντα με τον δικό της τρόπο. Ήταν γεμάτη ενέργεια και της άρεσε να χορεύει και να ακούει τη μουσική της. Απλά ξέρουμε ότι χορεύει στον ουρανό τώρα. Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ πίστευε στον Παράδεισο, είναι σίγουρα εκεί. Ελπίζουμε να είναι ευτυχισμένη και ελεύθερη. Να είναι ο εαυτός της και να ζει στην αιωνιότητα», σημείωσε συντετριμμένη η αδερφή της.

«Ας ανατρέξουμε τώρα σε όλα τα βίντεό της και ας τα κρατήσουμε για να τη θυμόμαστε και να χαμογελάμε ενώ προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τον θάνατό της. Θα λείψει πολύ σε πολλούς», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TikToker είχε έναν γιο.

Με πληροφορίες από people.com

in.gr

Πηγή: newsone.gr