Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην κάμερα του MEGA Kαλημέρα η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής.

Μιλώντας στον Κωνσταντίνο Αρκά, η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο άγνωστο παρασκήνιο της συμμετοχής της στη σειρά Δύο Ξένοι,  τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαζήσης, αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

«Ο Γιώργος έζησε τουλάχιστον 3,5 χρόνια με τον καρκίνο, η Αλίκη “έφυγε” στους έξι μήνες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μου λείπει. Δεν είχαμε χωρίσει με τον Γιώργο, είχαμε απομακρυνθεί.

Είχαμε χάσει την επικοινωνία, δεν με ενδιέφερε να πάρω διαζύγιο, ήταν ένα κομμάτι από μένα», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαζήση.

Για τη δική της μάχη με τον καρκίνο, η Τιτίκα Στασινοπούλου απάντησε:

«Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου και είπα στον καρκίνο ότι “θα σε νικήσω”. Στον καρκίνο παίζει ρόλο η ψυχική ισορροπία, κι εγώ την είχα χάσει».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε και για το ρόλο της στη θρυλική σειρά του MEGA Δύο Ξένοι:

«Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Βέγγος».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, η Τιτίνα Στασινοπούλου είπε:

«Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί».

«Δεν θεωρώ ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ιδιαίτερα προικισμένη ηθοποιός. Η Ρένα ήταν ο εαυτός της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ προικισμένη ηθοποιός, αλλά μετά έκανε μανιέρα», πρόσθεσε επίσης η Τιτίκα Στασινοπούλου.

in.gr

Πηγή: newsone.gr