Συνεχίζονται τα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο σημείο της Φιλοσοφικής, παρά τις ενέργειες του πρύτανη του Ιδρύματος, Νίκου Παπαϊωάννου. Για άλλη μια Παρασκευή, χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο ΑΠΘ, διασκεδάζοντας και χορεύοντας τους ρυθμούς της μουσικής που ακουγόταν από τα ηχεία που είχαν στηθεί.

Τα πάρτι στο ΑΠΘ ξεκίνησαν τον Μάιο, και από τότε έχουν γίνει έξι εισαγγελικές παρεμβάσεις, όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα πάρτι διεξάγονται κανονικά κάθε εβδομάδα. Υπενθυμίζεται επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Παπαϊωάννου παρέδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όλα τα στοιχεία που θεωρεί χρήσιμα για να βρεθούν οι διοργανωτές.

“Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον. Με την αστυνομία έχουμε καταφέρει λόγω της συνεργασίας μας, να καθαρίσουμε το πανεπιστήμιο από τους ναρκέμπορους, θεωρώ λοιπόν, πως όσον αφορά τα πάρτι, η δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε με στοιχεία, και να περιφρουρούμε τον χώρο. 

Από την πλευρά μας, ενημερώνουμε τις αρχές, και έπειτα δεν είναι δική μας δουλειά η εξέλιξη της υπόθεσης, όπως και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να κρίνουμε την δουλειά των αρχών” είχε δηλώσει ο πρύτανης μετά την επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο.

Δείτε εικόνες από το πάρτι που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thesstoday.gr

Πηγή: newsone.gr