πορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να εργάζεται καθημερινά πολλές ώρες, γνωρίζει όμως πως για να διατηρήσεις την  υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση πρέπει να γυμνάζεσαι. Η ηθοποιός μετά την κατάσταση με την πανδημία, έχει αρχίσει να γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους και όταν ο καιρός το επιτρέπει επισκέπεται το Ζάππειο για να κάνει τις ασκήσεις της.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πρόσφατα, παρέα με την αξιαγάπητη σκυλίτσα της, Στέλλα, να γυμνάζεται. Έκανε jogging, κοιλιακούς, καθίσματα και άλλες ασκήσεις.

NDP

Επέλεξε ένα total black outfit, το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers και ψηλές αθλητικές κάλτσες, ενώ είχε δεμένη στη μέση μια ζακέτα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και δεν φαινόταν να φορά μακιγιάζ.

NDP

Η ηθοποιός είχε μαζί της όργανα γυμναστικής, ενώ και το φυσικό περιβάλλον έγινε αρωγός για το πρόγραμμά της.

NDP

Το όλο σύνολο μάς θύμισε έντονα άλλες δεκαετίες, όταν τα κολάν συνδυάζονταν με T-shirt, κάλτσες με λογότυπα γνωστών αθλητικών εταιρειών, μαλλιά πιασμένα ψηλά και η γυμναστική άρχιζε να γνωρίζει μεγάλη άνθιση. Φυσικά, η εμφάνιση δεν είναι καθόλου outdated, καθώς είναι τάση και αυτή τη σεζόν.

NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που φέτος την απολαμβάνουμε, για δεύτερη χρονιά, στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», προσέχει επίσης και τη διατροφή της, ενώ τα τελευταία χρόνια δηλώνει vegeterian. Όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντεξη αγαπημένο της σνακ είναι το τοστ με αβοκάντο.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr