Αρχική LIFESTYLE Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου στον Νίκο Κοκλώνη

Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου στον Νίκο Κοκλώνη

124
0

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν τον παρουσιαστή και επιχειρηματία Νίκο Κοκλώνη.

«Δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα, δεν το σχολιάσαμε γιατί ξέραμε ότι θα θέλει να δώσει τη δική του απάντηση» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφερόμενη στον Νίκο Κοκλώνη και στην υπόθεση απάτης που δημοσιεύματα τον εμπλέκουν.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με την απάντηση που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου στον αέρα του J2US.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με την απάντηση του Νίκου Κοκλώνη, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς του 600 ανθρώπους είναι πώς νιώθουν όλοι αυτοί για τον Νίκο, πόσο τον αγαπάνε, πόσες οικογένειες έχουν στηριχτεί σε εκείνον. Εμείς θέλουμε να του στείλουμε μία μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας, να μην στεναχωριέται και να μην το βάζει κάτω».

O επιχειρηματίας και παρουσιαστής του J2US στο φινάλε της ψυχαγωγικής εκπομπής ανέφερε: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε, ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

real.gr

Πηγή: newsone.gr