Ζόσεφιν έγινε γνωστή από την υποψηφιότητα της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη  Eurovision το 2014, με το τραγούδι «Dancing Night». Έκτοτε έχει ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες της pop Ελληνικής σκηνής και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Επίσης είχε λάβει μέρος στο show «Your Face Sounds Familiar» και το 2020 την είδαμε να είναι η μεγάλη νικήτρια του φαντασμαγορικού show «J2US» μαζί με τον ηθοποιό και επιχειρηματία Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μία απίστευτη χημεία, την οποία πολλοί παρεξήγησαν και έκανα λόγο για να έχει ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας πως «δεν υπήρχε έρωτας».

«Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους» πρόσθεσε ακόμα η Ζόζεφιν. «Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν».

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και της πολύ καλής της φίλης Κόνι Μεταξά.

«Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Δεν έχω ζήλεια, έχω θαυμασμό. Και το έχω αυτό με όλες τις γυναίκες. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί, γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Εγώ γενικά τα φοβάμαι αυτά τα παιχνίδια. Τη συμβούλευα. Αλλά όταν ξεκινάει και η πίεση του παιχνιδιού δε μπορείς να ακούς πάρα πολλά πράγματα. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα, γιατί μου έκανε τα ίδια. την αγαπώ πολύ»

Η εξίσου νικήτρια του J2US, Κόνι Μεταξά, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύπτοντας ότι το «μήλο της έριδος» για τον τσακωμό τους ήταν ο παρτενέρ της στο παιχνίδι, Τάσος Ξιαρχός.

Συγκεκριμένα η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είπε πως η Ζόζεφιν είχε παρεξηγηθεί με τον γνωστό χορευτή για μία χορογραφία που επιμελήθηκε για ένα βιντεοκλίπ της και όταν η Κόνι πήγε στο show με τον Τάσο, η Ζόζεφιν της είπε χαρακτηριστικά «Να τον προσέχεις τον Τάσο».

Ο Τάσος όμως μετά τον τσακωμό του με την Ζόσεφιν άρχισε να «ρίχνει λάδι στη φωτιά» κάνοντας την Ζόσεφιν να πιστεύει ότι η Κόνι του εκμυστηρεύτηκε όσα της είχε πει.

Οι δύο φίλες όμως τα ξεκαθάρισαν και η παρεξήγηση έχει λυθεί.

Πηγή: newsone.gr