Το δικό του ηχηρό μήνυμα έστειλε το «Θηρίο» κατά κόσμον Κώστας Δρακούλας στον Τάσο Ξιαρχό. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός ράπερ κατακεραυνώνει τον χορογράφο για τη ντροπιαστική ανάρτηση σχολιάζοντας τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας.

Το «Θηρίο» στην ανάρτησή του αρχικά μίλησε για τα κιλά που έχασε δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το πριν και το μετά. Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή του: «Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε».

Πηγή: newsone.gr