Δύσκολα περνούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star καθώς το ζευγάρι βρίσκεται σε διαφορετικές ομάδες.

Μετά το νέο αγώνισμα ασυλίας και την ήττα της κόκκινης ομάδας, η παίκτρια των μπλε μίλησε στην κάμερα, δηλώνοντας πως ο σύντροφός της σκέφτεται να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

«Σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ», ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star.

Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr