Ο Tom Sizemore, ο ηθοποιός που είναι γνωστός για τους ρόλους του στα “Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν”, “Natural Born Killers” και “Black Hawk Down”, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο μάνατζερ του Sizemore, Charles Lago, επιβεβαίωσε, μιλώντας στο People, την κατάστασή του, χαρακτηρίζοντας τη νοσηλεία του ηθοποιού ως κατάσταση “βλέπουμε και κάνουμε.

Η οικογένειά του γνωρίζει και περιμένει για ενημέρωση” είπε ο Lago για τον 61χρονο ηθοποιό. “Δεν υπάρχουν μελλοντικές ενημερώσεις αυτήν τη στιγμή” πρόσθεσε.

Ο Sizemore κατέρρευσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 2 το ξημέρωμα του Σαββάτου και διεγνώσθη με εγκεφαλικό ανεύρυσμα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, που πρώτο μετέδωσε την είδηση σχετικά με την κατάσταση του σταρ. Ο μάνατζέρ του δήλωσε στο People ότι ο Sizemore παραμένει στην εντατική.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Sizemore στο Instagram ήταν το Σαββατοκύριακο οπότε ήταν προγραμματισμένο να διδάξει ένα εβδομαδιαίο μάθημα υποκριτικής το Σάββατο στις 13.00 στο Harvelle’s Nightclub στο Λος Άντζελες.

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε ήταν το Σάββατο, οπότε ανέβασε μία φωτογραφία από το καστ της ταινίας “Ένταση” με τον Robert De Niro, Al Pacino, Van Kilmer και λοιπούς πρωταγωνιστές.

Πηγή: newsone.gr