Η 48χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Tori Spelling, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται να έχει γίνει… αγνώριστη και στα social media γίνεται χαμός, αφού της λένε πως το παραέκανε με τις πλαστικές επεμβάσεις και πως κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις… Kardashians!

H κόρη του μεγιστάνα παραγωγού του Χόλιγουντ Aaron Spelling, έγινε αρχικά διάσημη όταν πρωταγωνιστούσε στη θρυλική teen τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 αλλά πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα τη… Donna.

Οι πλαστικές

«Έκανα κυριολεκτικά τη μύτη μου και τα στήθη μου, και αυτό ήταν όλο. Διαβάζω συνεχώς ότι έχω κάνει περισσότερα», είπε τότε στο περιοδικό. «Οι άνθρωποι μιλάνε για μένα και λένε πως έχω κάνει πλαστική από τα 17 μου».

Για όλα φταίει το μακιγιάζ

«Φαίνομαι τελείως διαφορετική», παραδέχτηκε. «Μοιάζω σαν να έχω κάνει επέμβαση στη μύτη. Φαίνεται να είναι ολόισια τώρα. Ωστόσο όλα είναι θέμα contouring», είπε η Tori Spelling.

Η Tori Spelling είπε επίσης ότι η νεανική εμφάνιση της θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδοθεί στη θεραπεία εξωσωμάτων, η οποία παρέχει RNA, DNA και πρωτεΐνες σε άλλα κύτταρα του σώματος για να βοηθήσει στην αναζωογόνηση.

in.gr

Πηγή: newsone.gr