Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του Νικόλα Βαρθακούλια στη θρυλική κωμωδία του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, «Κωνσταντίνου και Ελένης» που προβάλλεται εδώ και 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 και μέχρι και σήμερα σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Ο Στέργιος Νένες δούλευε εκτός του χώρου της υποκριτικής πολύ πριν έρθει η επιτυχία του Κωνσταντίνου και Ελένης. Αρχικά ανέλαβε θέσεις μάρκετινγκ σε μεγάλες πολυεθνικές, ενώ ήταν από τους πρώτους που εργάστηκαν στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Panafon, όταν ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα.

Η επαφή του με την τηλεόραση μάλιστα ξεκίνησε πίσω από τις κάμερες. Ανέλαβε χρέη «δημοσκόπου» για το τηλεπαιχνίδι του MEGA, «Κόντρες» που παρουσίαζε ο Βλάσσης Μπονάτσος το 1992.

Το τηλεπαιχνίδι που επανήλθε δύο φορές στον αέρα, την πρώτη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πολλά χρόνια αργότερα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, καλούσε τους παίκτες να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις πολιτών σε μια σειρά από ερωτήματα.

Την περίοδο της άνθησης των ριάλιτι στην τηλεόραση, βρέθηκε στην ομάδα μεγάλων παραγωγών του MEGA, ξεκινώντας από το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού, το Bar και συνεχίζοντας τη συνεργασία στις εκπομπές που ακολούθησαν, όπως το Party και τη «Φάρμα».

Από το 2008 έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές. Έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης, 24 χρόνια μετά

Ο Στέργιος Νένες στο παρελθόν είχε μιλήσει στο Ιefimerida για τη σειρά που τον έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο, το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. «Δεν το περιμέναμε αυτό που συνέβη. Είναι αστείο γιατί τότε είχαμε υπογράψει συμβόλαιο πως δεν θα πληρωθούμε για τις 10 πρώτες επαναλήψεις», είχε πει για την επιτυχία του σίριαλ.

Τότε, ο ηθοποιός ήταν μόλις 25 χρονών, με τον ίδιο να αποδεικνύει σήμερα, στα 49 του, πως ο χρόνος του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr